Giriş Kayıt
Nathalie de Médrano

Nathalie de Médrano


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Nathalie de Médrano, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Casting 6.0 175

Çılgın Baskın
2016 Aksiyon Casting 5.5 2,651
2015 Dram Casting 5.2 98
2015 Casting 4.9 481
2015 Biyografi Casting 6.3 145
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.2 41
2014 Komedi Casting 6.3 7,876
2014 Romantik Casting 6.5 1,616
2013 Dram Casting 5.8 295
2013 Komedi Casting 5.8 82
2011 Komedi Casting 6.2 65
2011 Dram Casting 6.7 38
2010 Casting 5.5 15
2007 Casting 7.6 21
2006 Suç Casting 4.2 171
2003 Komedi Casting 4.8 305
2003 Komedi Casting 5.6 405
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019