Giriş Kayıt
Kirk De Micco

Kirk De Micco


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Kirk De Micco, senarist, yönetmen, oyuncu.

Crood’lar (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kirk DeMicco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Yönetmen
Senarist
   
2017 Animasyon Çeşitli 6.1 5,008

Patron Bebek
2017 Animasyon 6.3 90,943

Crood’lar
2013 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.2 175,079
2010 Animasyon 2.8 1,503

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Yönetmen
Senarist
4.5 9,975

Casper'ın Korku Okulu
2006 Animasyon Senarist 4.7 455

Şampiyon Zebra
2005 Macera Yapımcı
Senarist
5.2 14,540

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Senarist 6.3 13,253
1991 News Oyuncu 6.6 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019