Giriş Kayıt
John de Lancie

John de Lancie (71)


Oyuncu, Yapımcı

John de Lancie, 20 Mart 1948 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1984 yılının Mart ayında Marnie Mosiman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Assassin's Creed Revelations (2011), Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony (2012), Arcade (1993), CLONED: The Recreator Chronicles (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1948
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: John De Lancie | John DeLancie | John Delancie | J
Burcu: Balık
Boyu: 1.91 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 1,242
2016 68 Tarihi Oyuncu 7.1 131
2015 67 Korku Oyuncu 5.3 8,897
2014 Belgesel Oyuncu
7.0 968
2012 64 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,485
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,914
2012 64 Komedi Oyuncu 5.2 114
2012 64 Dram Oyuncu 4.3 1,387
2011 Aksiyon Oyuncu 8.3 9,942
2011 63 Belgesel
Oyuncu
6.9 2,552

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 17,746
2010 62 Animasyon Oyuncu 6.6 28

Oyuncu
2009 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 124,072
2009 61 Dram Oyuncu 6.6 96

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 61 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,321

Kadavra
2008 60 Suç Oyuncu 6.0 29,386
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,169,028
2008 60 Komedi Oyuncu 5.7 97

Uçurtma Avcısı
2007 59 Dram Oyuncu 7.6 73,996

Hayatı Yakala
2007 59 Dram Oyuncu 7.5 89,572
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,620
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,548
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 36,408
2004 56 Dram Oyuncu 5.7 562
2002 54 Dram Oyuncu 6.1 154

Dost Tavsiyesi
2001 53 Komedi Oyuncu 6.2 6,353
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 413

Üstteki Kadın
2000 52 Komedi Oyuncu 5.3 9,462
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 10,984
1999 Dram Oyuncu 8.7 55,242
1998 Dram Oyuncu 7.1 68,181

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 50 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,092,091
1998 Komedi Oyuncu 4.8 504
1997 49 Belgesel Oyuncu 6.9 4,638
1997 Dram Oyuncu 5.5 669

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,854
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,904

Dördümüze Bir Eş
1996 48 Komedi Oyuncu 6.0 27,848

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 786
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 2,042

Robot
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 961

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 50,259
1994 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 1,093
1994 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.0 603

Korkusuz
1993 45 Dram Oyuncu 7.1 19,708
1993 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 1,378

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 8.9 72,926

Beşikteki El
1992 44 Dram Oyuncu 6.6 34,436

Balıkçı Kral
1991 43 Komedi Oyuncu 7.6 72,842
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 519

Akil defteri
1990 42 Komedi Oyuncu 6.4 7,194

Etki Altında
1990 42 Suç Oyuncu 6.2 6,658

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 85,056
1986 38 Biyografi Oyuncu 6.8 330

Gazap Kuşları
1983 Dram Oyuncu 8.0 7,223

Soğan Tarlası
1979 31 Suç Oyuncu 6.9 4,120
1977 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 48
1977 29 Dram Oyuncu 8.6 87

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,646
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,602
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019