Giriş Kayıt
John de Lancie

John de Lancie (70)


Oyuncu, Yapımcı

John de Lancie, 20 Mart 1948 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Assassin's Creed Revelations (2011), Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony (2012), CLONED: The Recreator Chronicles (2012), Final Descent (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1948
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: John De Lancie | John DeLancie | John Delancie | J
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 1,131
2016 68 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2015 67 Korku Oyuncu 5.3 8,571
2014 Belgesel Oyuncu
7.1 633
2012 64 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.8 1,385
2012 Aksiyon Oyuncu 9.2 3,614
2012 64 Komedi Oyuncu 6.5 90
2012 64 Dram Oyuncu 4.3 1,227
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,559
2011 63 Belgesel
Oyuncu
6.9 2,039

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 17,451
2010 62 Animasyon Oyuncu 6.6 28

Oyuncu
2009 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 122,294
2009 61 Dram Oyuncu 6.8 85

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 61 Aksiyon Oyuncu 6.2 127,201

Kadavra
2008 60 Suç Oyuncu 6.0 28,524
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,116,522
2008 60 Komedi Oyuncu 5.8 91

Uçurtma Avcısı
2007 59 Dram Oyuncu 7.6 73,187

Hayatı Yakala
2007 59 Dram Oyuncu 7.5 88,774
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,421
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,234
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 35,878
2004 56 Dram Oyuncu 5.7 538
2002 54 Dram Oyuncu 6.2 145

Dost Tavsiyesi
2001 53 Komedi Oyuncu 6.2 6,042
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298

Üstteki Kadın
2000 52 Komedi Oyuncu 5.3 8,639
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 10,643
1999 Dram Oyuncu 8.7 53,302
1998 Dram Oyuncu 7.1 65,434

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 50 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,051,603
1998 Komedi Oyuncu 4.8 451
1997 49 Belgesel Oyuncu 7.0 4,444
1997 Dram Oyuncu 5.4 641

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 74,666
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,638

Dördümüze Bir Eş
1996 48 Komedi Oyuncu 6.0 27,180

Şahinin İntikamı
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 778
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667

Robot
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.5 859

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 47,886
1994 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885
1994 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 533

Korkusuz
1993 45 Dram Oyuncu 7.1 18,884
1993 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 8.9 69,038

Beşikteki El
1992 44 Dram Oyuncu 6.6 33,622

Balıkçı Kral
1991 43 Komedi Oyuncu 7.6 71,089
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 467

Akil defteri
1990 42 Komedi Oyuncu 6.4 6,856

Etki Altında
1990 42 Suç Oyuncu 6.2 6,308

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 81,271
1986 38 Biyografi Oyuncu 6.8 255

Gazap Kuşları
1983 Dram Oyuncu 8.0 5,681

Soğan Tarlası
1979 31 Suç Oyuncu 6.9 3,587
1977 29 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1977 29 Dram Oyuncu 8.3 80

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,210
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,431
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,225) The First (2,562) Shameless (2,350) Better Call Saul (2,101) Bodyguard (1,978) La Casa de Papel (1,513) The 100 (1,182) The Big Bang Theory (1,074) Take Two (1,066) Elementary (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018