Giriş Kayıt
Dario Delacio

Dario Delacio


Dublör, Oyuncu

Dario Delacio, dublör, oyuncu.

Damage (2009), Harika Köpekler (2006), Voyage of the Unicorn (2001), (2011) Gri Kurt (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dario De Iaco | Dario DeIaco | Dario Deiaco | Dari
Boyu: 2.03 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gri Kurt
2011 Aksiyon Dublör 6.8 228,968

Ormanın Ötesinde
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.6 1,237
2009 Aksiyon Dublör 5.8 6,575
2008 Fantastik Oyuncu 3.4 610

Suikastçı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.3 81,087

Harika Köpekler
2006 Komedi Dublör 5.0 2,950

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 464,872

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Dublör 5.5 128,181
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,120
2001 Fantastik Dublör 6.6 1,524

Şeytan Kadın
2001 Komedi Oyuncu 5.9 36,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019