Giriş Kayıt
Ewerton de Castro

Ewerton de Castro (73)


Oyuncu

Ewerton Ribeiro de Castro, 11 Aralık 1945 São Paulo, SP, Brezilya doğumlu oyuncu.

"Chamas da Vida" (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ewerton Ribeiro de Castro
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1945
Doğum Yeri: São Paulo, SP, Brezilya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Oyuncu 7.9 296
2001 Komedi Oyuncu 8.2 916
2001 Dram Oyuncu 8.2 334
2000 Oyuncu 5.6 84
1989 Oyuncu 6.0 5
1987 Dram Oyuncu 7.5 40
1968 Dram Oyuncu 7.7 17
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019