Giriş Kayıt
Angelique de Bruijne

Angelique de Bruijne (45)


Oyuncu

Angelique de Bruijne, 15 Mart 1973 Terneuzen, Zeeland, Hollanda doğumlu oyuncu.

Wilde mossels (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1973
Doğum Yeri: Terneuzen, Zeeland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Angelique de Bruin
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 804
2009 36 Macera Oyuncu 6.3 159
2000 27 Dram Oyuncu 7.0 1,002

Leak
2000 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,678
2000 Oyuncu 6.7 110
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019