Giriş Kayıt
Paulo Sérgio de Almeida

Paulo Sérgio de Almeida


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Paulo Sérgio de Almeida, Petrópolis, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen.

Doğum Yeri: Petrópolis, Rio de Janeiro, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Macera Yönetmen 1.7 478
1982 Suç Yönetmen 5.0 60
1981 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 472
1980 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 252
1976 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 438
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018