Giriş Kayıt
Le Dawson

Le Dawson


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Le Dawson, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Hayalet Avcıları 2 (1989), Deadwood (2004), Wyatt Earp (1994), Silverado (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Le Scott Dawson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 19,718
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.6 173,350
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.2 4,463
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.7 79,129

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 6,609

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.2 1,299
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 40,543
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,504

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 162,654
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 249
1986 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 29,819
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 32,708
1985 Suç Kostüm Bölümü 6.7 304
1984 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 1,782
1983 Animasyon Kostüm Bölümü 6.6 8,007
1981 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
7.6 282
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018