Giriş Kayıt
Le Dawson

Le Dawson


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Le Dawson, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Hayalet Avcıları 2 (1989), Deadwood (2004), Wyatt Earp (1994), Silverado (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Le Scott Dawson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 19,640
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.6 171,698
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.2 4,267
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.7 78,413

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 6,582

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.1 1,218
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 40,271
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,447

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 161,396
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı    
1986 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 29,682
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 32,232
1985 Suç Kostüm Bölümü    
1984 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 1,598
1983 Animasyon Kostüm Bölümü 6.6 7,849
1981 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
7.6 199
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018