Giriş Kayıt
Anatoli Davydov

Anatoli Davydov


Oyuncu

Anatoli Davydov, oyuncu.

Suikast Çemberi (1995), (1983) Gorky Park (1983), (1995) Bullet to Beijing (1995), (1996) Midnight in Saint Petersburg (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anatoly Davidov | Anatoly Davydov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Gerilim Oyuncu 5.1 952

Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,711
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,275

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5.5 20,188

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.6 164,701
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,720
1985 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 9,633
1983 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 11,320

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,231
1972 Komedi Oyuncu 7.1 80
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019