Giriş Kayıt
Cem Davran

Cem Davran (55)


Oyuncu

Muharrem Cem Davran, 03 Mart 1964 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Kahpe Bizans (1999), Ruhsar (1997), Balalayka (2000), Yusuf İle Kenan (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Muharrem Cem Davran
Doğum Tarihi: 03 Mart 1964
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Balık
8.0 (13 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 55 Dram Oyuncu 8.0 12
2019 55 Komedi Oyuncu 7.5 15
2018 Dram Oyuncu 7.2 270
2017 Dram Oyuncu 8.0 645
2015 51 Dram Oyuncu 4.9 115
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 2.5 77
2013 Komedi Oyuncu 3.7 89
2012 48 Dram Oyuncu 4.8 171
2009 45 Oyuncu 3.6 133
2007 43 Komedi Oyuncu 2.1 402
2005 Romantik Oyuncu 4.4 12
2004 Oyuncu 6.1 43
2004 Komedi Oyuncu 8.4 13,098
2003 Komedi Oyuncu 5.8 42
2002 Komedi Oyuncu 6.2 51
2002 Komedi Oyuncu 3.1 8
2001 Komedi Oyuncu    
2000 36 Dram Oyuncu 6.4 789
1999 35 Komedi Oyuncu 5.7 5,725
1997 Komedi Oyuncu 5.8 1,595
1996 Dram Oyuncu 8.1 726
1994 30 Komedi Oyuncu 6.2 306
1993 Komedi Oyuncu 6.7 48
1991 27 Komedi Oyuncu 6.8 2,106
1986 22 Suç Oyuncu 6.5 127
1979 15 Oyuncu 7.8 583
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019