Giriş Kayıt
Tim A. Davison

Tim A. Davison


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Tim A. Davison, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Evde Tek Başına (1990), Dokunulmazlar (1987), Amerikan Korku Hikayesi (2011), Birkaç İyi Adam (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Davidson | Tim H. Davison | Tim Davison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 931
2017 Macera Dublör 7.9 33,569
2015 Biyografi Dublör 7.9 157,818
2015 Suç Dublör 6.6 6,095

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 157,439
2014 Komedi Dublör 8.2 19,076
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2012 Komedi Dublör 6.8 9,940
2011 Komedi Dublör 6.7 2,919

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.1 232,551

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 103,264

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 611,033

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 159,172
2009 Komedi Dublör 8.5 294,016
2009 Suç Dublör 8.0 99,826
2009 Komedi Dublör 6.7 123,112

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 218,949

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 104,125

Sınır Ötesi
2006 Suç Dublör 6.1 8,984

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 129,028

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 215,445
2005 Aksiyon Dublör 6.0 61,317
2005 Komedi Dublör 7.9 125,914

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 397,919

Kıskanç
2004 Komedi Dublör 4.8 27,801

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 312,640

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 41,398

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 60,733
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Dublör 5.5 66,649

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 28,220
2001 Aksiyon Dublör 6.1 283,764

Gizli Gerçek
2000 Dram Dublör 6.6 107,039
2000 Aksiyon Dublör 7.4 514,146

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 238,648

Yeşil Yol
1999 Suç Dublör 8.5 947,757

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 97,231

Perili Ev
1999 Fantastik Dublör 4.9 63,836

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 40,510

Astronotun Karısı
1999 Dram Dublör 5.3 49,380

Yıkıntı Saray
1999 Dram Dublör 6.4 20,074

Küçük Mucize
1998 Komedi Dublör 6.9 19,355

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Dublör 6.2 63,215

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 62,988

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 206,957

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Dublör 7.0 93,290

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 65,000

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Dublör 6.7 40,177

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 78,476

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 29,803

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 248,311

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 31,927

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 93,597

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Dublör 5.3 11,584

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör 6.0 83,607

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 31,453

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 35,223

Kopya Cinayetler
1995 Suç Dublör 6.6 47,489

Yedi
1995 Suç Dublör 8.6 1,212,360

Brady\'ler İş Başında
1995 Komedi Dublör 5.9 18,808

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 14,503

O Şimdi Asker
1994 Komedi Dublör 4.8 11,091
1994 Fantastik Dublör    
1994 Komedi Dublör 5.9 4,251
1994 Komedi Dublör 4.9 7,274
1994 Korku Dublör 6.2 3,549
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1994 Komedi Dublör 5.4 9,553
1994 Suç Dublör 6.2 6,344
1993 Suç Dublör 5.5 1,152
1993 Fantastik Dublör    

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Dublör 6.6 139,506
1993 Aksiyon Dublör 6.4 7,947

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Dublör 6.6 4,913

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Dublör 4.4 12,512

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Dublör 7.7 205,826
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Dublör 6.9 90,066

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Dublör 6.7 141,359

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Dublör 7.2 7,184

şimşek Yürek
1992 Suç Dublör 6.8 11,988
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,782
1991 Aksiyon Oyuncu    

Bekarın Derdi
1991 Komedi Dublör 6.3 8,155

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör 7.1 301,031

Evde Tek Başına
1990 Komedi Dublör 7.5 377,268
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Komedi Dublör 5.5 368

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,701

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Dublör 7.6 124,301
1989 Biyografi Dublör 6.2 13,969
1989 Komedi Dublör 6.0 6,300
1989 Aksiyon Dublör 6.2 6,114

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Dublör 7.3 89,655
1988 Biyografi Dublör 6.9 12,368
1988 Korku Dublör 6.4 26,590

Düşman İkili
1988 Aksiyon Dublör 5.9 13,237
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 16,271

Dokunulmazlar
1987 Suç Dublör 7.9 244,636
1987 Biyografi Dublör 6.8 23,972
1987 Aksiyon Oyuncu 4.0 177

Hırsız
1987 Komedi Dublör 5.0 3,273
1987 Komedi Dublör 5.2 2,272

Marslı İstilacılar
1986 Korku Dublör 5.5 6,449

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Dublör 7.3 24,669

Siyam Balığı
1983 Dram Dublör 7.2 27,704

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 630,764
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612

Şovalyeler
1981 Aksiyon Dublör 6.4 3,453
1963 Dram Dublör 6.7 3,790
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,957) La casa de papel (2,393) The 100 (2,078) Better Call Saul (1,611) Sharp Objects (1,424) Yellowstone (1,406) Suits (1,253) Vikings (1,247) Preacher (1,196) Westworld (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018