Giriş Kayıt
William B. Davis

William B. Davis (81)


Oyuncu

William Bruce Davis, 13 Ocak 1938 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Gizli Dosyalar (1993), Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş (1998), Sır (2012), Kestirme (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Bruce Davis
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1938
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Bill Davis | William Davis
Takma İsmi: Bill
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 80 Suç Oyuncu 7.2 66,248
2018 80 Aksiyon Oyuncu 5.4 20,252

Ölüm Defteri
2017 79 Macera Oyuncu 4.5 64,765
2017 79 Aksiyon Oyuncu 5.5 849
2017 79 Biyografi    
2016 78 Gizem Oyuncu 5.1 373
2016 78 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 17
2015 77 Belgesel Oyuncu
7.9 2,376
2015 Dram Oyuncu 7.7 481
2015 Dram Oyuncu 7.8 463

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 779

Teslimat
2013 75 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,600
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 53,957

Sır
2012 74 Suç Oyuncu 5.9 35,895
2011 73 Korku Oyuncu 3.5 227
2011 73 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,368
2010 Aile Oyuncu 8.0 1,790
2010 72 Dram Oyuncu 6.1 74
2010 72 Fantastik Oyuncu 4.2 710
2009 71 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,525

Parazit
2009 71 Korku Oyuncu 5.2 10,537

Kestirme
2009 71 Korku Oyuncu 5.1 3,115

Yolcular
2008 70 Dram Oyuncu 5.9 31,752
2008 70 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 21
2008 70 Dram Oyuncu 5.6 6,736
2007 69 Dram Oyuncu 6.7 7,769

Haberciler
2007 69 Dram Oyuncu 5.4 36,337
2007 69 Dram Oyuncu 5.4 226

Saklı Gölün Sırrı
2006 68 Suç Oyuncu 5.0 232

Kızkardeşler
2006 68 Suç Oyuncu 3.9 1,257
2006 68 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 723

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 345,865
2004 66 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,461
2003 65 Dram Oyuncu 6.6 487

Günaha Tapanlar
2002 64 Fantastik Oyuncu 4.2 903

Sessiz Ve Derinden
2001 63 Komedi Oyuncu 6.9 139,838
2001 Macera Oyuncu 7.5 107,528
2001 63 Gerilim Oyuncu 5.4 652

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 60 Gizem Oyuncu 7.0 94,755

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,459
1996 58 Dram Oyuncu 6.0 4,487
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,178
1994 Gerilim Oyuncu 5.7 610

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 180,197

Omen IV
1991 53 Korku Oyuncu 3.9 5,365
1991 53 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,145

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.9 100,809

Bak Şu Konuşana
1989 51 Komedi Oyuncu 5.8 71,756
1989 51 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 950

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,770

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,743
1987 Aksiyon Oyuncu 5.5 739
1985 47 Komedi Oyuncu 5.5 1,264

Ölüm Bölgesi
1983 45 Korku Oyuncu 7.2 53,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019