Giriş Kayıt
Viola Davis

Viola Davis


Oyuncu, Yapımcı

Viola Davis, oyuncu, yapımcı.

2003 yılının Haziran ayında Julius Tennon ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Tutsak (2013), Duyguların Rengi (2011), The Suicide Squad: İntihar Timi (2021), How to Get Away with Murder (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (31 Oy)
  • Currently 165.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.8 95,281
2023 Belgesel Yapımcı 7.3 34
2023 Dram Oyuncu 7.4 155,709
2022 Aksiyon Oyuncu 6.2 269,993

Kadın Kral
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 71,528
2022 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.8 1,229
2022 Aksiyon Oyuncu 8.5 45,251
2022 Talk-Show Oyuncu 5.2 31
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949

The Suicide Squad: İntihar Timi
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 403,213
2021 Dram Oyuncu 7.2 29,530

Ma Rainey: Blues’un Annesi
2020 Dram Oyuncu 7.0 36,143
2020 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.8 6
2020 Dram Oyuncu    
2020 Belgesel Oyuncu 6.6 336
2019 Komedi Oyuncu 6.9 12,047

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 6.8 103,671
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,652

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 331
2017 Belgesel Oyuncu 6.2 620
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,053
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2016 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 1,238
2016 Dram Oyuncu 7.2 117,115

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 718,531

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 580
2016 Komedi Oyuncu 7.1 996
2015 Oyuncu 6.4 428
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,838
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 9,005

Hacker
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 63,913
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 860

Aşkın Halleri
2014 Dram Oyuncu 6.3 13,016
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 165,177
2014 Oyuncu 6.6 451
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 25,971
2013 Dram Oyuncu 6.8 10,303
2013 Dram Oyuncu 6.9 9,710

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 252,399

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Oyuncu 6.1 90,766

Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8.1 797,954

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Oyuncu 6.4 6,857

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 1,984

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,962
2012 Oyuncu 7.1 760

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 488,831
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 579
2011 Müzik Oyuncu 8.1 178
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 33

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Oyuncu 6.9 104,900
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Oyuncu 5.8 105,080
2010 Suç Oyuncu 6.9 43,890
2010 Komedi Oyuncu 7.1 147,441

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 209,384
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 26
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 22

Adalet Peşinde
2009 Suç Oyuncu 7.4 316,595
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 540

Devlet Oyunları
2009 Suç Oyuncu 7.1 159,634
2009 Komedi Oyuncu 4.5 12,882
2009 Oyuncu 7.8 2,408
2009 Komedi Oyuncu 8.0 25,021

Şüphe
2008 Dram Oyuncu 7.5 135,580

Sevgi Fırtınası
2008 Dram Oyuncu 6.0 26,226
2008 Reality-TV Oyuncu 5.8 66
2008 Dram Oyuncu 6.1 14,575

Şüphe (IV)
2007 Dram Oyuncu 6.8 246,594
2007 Suç Oyuncu 7.1 4,891
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,746

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 87,555
2006 Suç Oyuncu 7.1 5,434

Mimar
2006 Dram Oyuncu 5.5 1,384
2006 Suç Oyuncu 7.2 6,166
2005 Dram Oyuncu 6.9 133,931

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Oyuncu 5.5 49,880
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 Suç Oyuncu 7.1 8,138
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,550
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290
2002 Biyografi Oyuncu 7.3 38,206

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Oyuncu 7.3 48,961
2002 Dram Oyuncu 6.2 85,929

Büyülü Çift
2001 Komedi Oyuncu 6.4 88,677

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Oyuncu 5.1 1,584
2001 Dram Oyuncu 6.2 473

Trafik
2000 Suç Oyuncu 7.6 218,677
1999 Suç Oyuncu 8.1 121,806
1998 Dram Oyuncu 6.5 384

Aşk Ve Para
1998 Komedi Oyuncu 7.0 98,440
1998 Komedi Oyuncu 7.2 4,972
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,274
1996 News Oyuncu 3.2 913
1994 News Oyuncu 3.2 949
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 800
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024