Giriş Kayıt
Sharen Davis

Sharen Davis (61)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Yapımcı

Sharen Kay Davis, 22 Şubat 1957 doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, yapımcı.

Zincirsiz (2012), Tetikçiler (2012), Umudunu Kaybetme (2006), Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sharen Kay Davis
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1957
Diğer Bir İsmi: Sharen K. Davis
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alfa Kurt
2018 61 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 28,894
2016 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 81,283

Muhteşem Yedili
2016 59 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 161,700

5. Dalga
2016 59 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 87,324
2014 57 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 18,589
2014 57 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 339,125
2013 56 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 16

Zincirsiz
2012 55 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 1,168,881

Tetikçiler
2012 55 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 489,117

Duyguların Rengi
2011 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 381,867

Tanrının Kitabı
2010 53 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 263,724

Ortadaki Adam
2009 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 34,813

Yedi Yaşam
2008 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 262,648

Muhteşem Münazaracılar
2007 50 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.6 52,568

Umudunu Kaybetme
2006 49 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 394,816

Rüya Kızlar
2006 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 63,222

Sözcüklerin Gücü
2006 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 16,914

Güzellik Salonu
2005 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 14,963
2004 47 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.7 124,768

Zaman Tükeniyor
2003 46 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 51,804
2002 45 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 29,913

Büyük Günahlar
2002 45 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 34,980
2001 44 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.4 7,678

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 44,577

Özgürlük Şarkısı
2000 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 806
1999 Belgesel Kostüm Tasarımcısı 7.8 413

Dr. Dolittle
1998 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 84,544

Bitirim İkili
1998 41 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 214,449

Para Konuşur
1997 40 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 25,700
1997 40 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 2,443

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 38 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.7 15,375
1994 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.9 4,341
1991 34 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,342
1989 32 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 362
1988 31 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,663
1988 31 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 3,543
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018