Giriş Kayıt
Sharen Davis

Sharen Davis (61)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Yapımcı

Sharen Kay Davis, 22 Şubat 1957 doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, yapımcı.

Zincirsiz (2012), Tetikçiler (2012), Umudunu Kaybetme (2006), Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sharen Kay Davis
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1957
Diğer Bir İsmi: Sharen K. Davis
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alfa Kurt
2018 61 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.0 10,459
2016 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 79,572

Muhteşem Yedili
2016 59 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 159,451

5. Dalga
2016 59 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 86,555
2014 57 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 18,418
2014 57 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 337,226
2013 56 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 16

Zincirsiz
2012 55 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 1,156,763

Tetikçiler
2012 55 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 485,416

Duyguların Rengi
2011 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 378,800

Tanrının Kitabı
2010 53 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 260,800

Ortadaki Adam
2009 52 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 34,707

Yedi Yaşam
2008 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 261,078

Muhteşem Münazaracılar
2007 50 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.6 52,315

Umudunu Kaybetme
2006 49 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 391,647

Rüya Kızlar
2006 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 62,895

Sözcüklerin Gücü
2006 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 16,831

Güzellik Salonu
2005 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 14,842
2004 47 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.7 123,889

Zaman Tükeniyor
2003 46 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 51,438
2002 45 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 29,699

Büyük Günahlar
2002 45 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 34,642
2001 44 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.4 7,615

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 44,289

Özgürlük Şarkısı
2000 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 802
1999 Belgesel Kostüm Tasarımcısı 7.8 411

Dr. Dolittle
1998 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 84,104

Bitirim İkili
1998 41 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 212,750

Para Konuşur
1997 40 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 25,533
1997 40 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 2,425

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 38 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.7 15,234
1994 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.9 4,312
1991 34 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,322
1989 32 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 358
1988 31 Dram Kostüm Bölümü 6.4 1,655
1988 31 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 3,519
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018