Giriş Kayıt
Scott R. Davis

Scott R. Davis


Kameraman, Oyuncu, Editör

Scott R. Davis, kameraman, oyuncu, editör.

Korku Seansı (2013), İnsan Avcısı (1986), Uçarı Gül (1991), Shag (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 4.9 43,611

Korku Seansı
2013 Korku Kameraman 7.5 387,070
2006 Korku Editorial Department 2.8 135
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 333
2000 Suç Kameraman 6.3 6,351
1998 Dram Çeşitli 5.2 2,271
1998 Dram Kameraman 6.0 418
1997 Dram Kameraman 6.9 45,955

Gece Katili
1997 Fantastik Kameraman 6.0 8,524
1997 Aksiyon Kameraman 5.7 592
1996 Komedi Kameraman 5.9 922
1993 Komedi Kameraman 5.6 7,947
1992 Dram Kameraman 6.8 363

Uçarı Gül
1991 Dram Kameraman 6.7 4,310
1991 Dram Kameraman 5.3 2,555

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Kameraman 6.8 77,363

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Kameraman 7.4 350,568

Üşütük Polisler
1990 Aksiyon Kameraman 4.8 4,077

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Kameraman 7.6 149,324

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Kameraman 6.3 12,620
1989 Komedi Kameraman 6.3 3,470
1987 Komedi Kameraman 5.8 2,303
1987 Dram Kameraman 6.0 743
1986 Dram Kameraman 6.4 77

İnsan Avcısı
1986 Suç Kameraman 7.2 58,563

Tepki
1984 Aksiyon Oyuncu 6.0 26,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019