Giriş Kayıt
Lucinda Davis

Lucinda Davis


Oyuncu

Lucinda Davis, oyuncu.

Onüç (2008), (2012) Çalıntı Hayat (2012), (2008) Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu (2008), (2008) The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Cindy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.3 99
2018 Suç Oyuncu 7.8 174

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 30,304

Kartopu Savaşları
2015 Animasyon Oyuncu 6.1 1,073
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 6,084

Çalıntı Hayat
2012 Dram Oyuncu 7.1 69,747
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,914

Fabrika
2012 Suç Oyuncu 5.8 10,002
2011 Animasyon Oyuncu 7.5 1,577
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,539
2009 Komedi Oyuncu 6.1 12,044

Onüç
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 6,368

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram Oyuncu 4.5 4,426
2008 Dram Oyuncu 6.4 2,595

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,329

Annemden Kızıma
2007 Komedi Oyuncu 5.7 251

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.2 8,296
2003 Suç Oyuncu 6.4 6,030
1999 Komedi Oyuncu 5.9 1,089
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019