Giriş Kayıt
Grant Davis

Grant Davis


Oyuncu

Grant Davis, oyuncu.

Tarihi Eser (2007), Dear Mr. Gacy (2010), It Waits (2005), Knights of Bloodsteel (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 4.7 141
2013 Dram Oyuncu 7.6 1,328
2010 Suç Taşıma Bölümü 6.4 2,886
2010 Dram Oyuncu 6.9 33
2009 Macera Taşıma Bölümü 4.6 609

İsyan
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 13,699
2007 Dram Taşıma Bölümü 4.2 148
2007 Macera Taşıma Bölümü 3.1 698

Tarihi Eser
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 6,532
2005 Suç Oyuncu 7.4 352
2005 Korku Taşıma Bölümü 3.8 1,611

Ölüm Yolu
2004 Korku Taşıma Bölümü 5.2 8,461
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,852
1945 Fantastik Oyuncu 5.9 205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019