Giriş Kayıt
Elias Davis

Elias Davis


Senarist, Yapımcı

Elias Davis, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 459,668
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 65,503
1990 Komedi Çeşitli 7.1 271
1987 Komedi Senarist
Çeşitli
6.7 48,063
1985 Komedi Senarist 6.6 11,952
1979 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 110
1972 Komedi Senarist
Çeşitli
8.3 46,098
1970 Komedi Senarist 8.1 5,847
1967 Komedi Senarist 8.8 4,040
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019