Giriş Kayıt
Clifton Davis

Clifton Davis (73)


Oyuncu

Clifton Duncan Davis, 04 Ekim 1945 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Ann Taylor ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Amen (1991), (2017) Iron Fist (2017), (2014) Madam Secretary (2014), (2001) Max Taşınıyor (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clifton Duncan Davis
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1945
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.1 9,558
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 100,964
2014 Dram Oyuncu 7.6 17,470
2013 68 Komedi Oyuncu 8.6 19
2007 62 Dram Oyuncu 5.6 512
2004 59 Aile Oyuncu 6.3 5,003
2001 56 Dram Oyuncu 6.1 260

Max Taşınıyor
2001 56 Komedi Oyuncu 5.4 6,782
2001 56 Komedi Oyuncu 5.7 1,963

Kazanma Hırsı
1999 54 Dram Oyuncu 6.9 106,607
1991 Komedi Oyuncu 6.9 1,277
1980 35 Dram Oyuncu 5.8 61
1973 Oyuncu 7.5 693
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019