Giriş Kayıt
Barney Davis

Barney Davis


Kameraman

Barney Davis, kameraman.

Rob Roy (1995), Karşınızda Peter Sellers (2004), Yasak Aşk (1996), Çöplük (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kameraman 8.2 2,583
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 5,565
2015 Dram Kameraman 7.2 3,150
2014 Komedi Kameraman 7.0 69,156
2013 Suç Kameraman 8.8 177,400

Vikingler
2013 Aksiyon Kameraman 8.6 325,605
2012 Aksiyon Kameraman 7.5 8,124
2012 Komedi Kameraman 5.4 249

Çöplük
2010 Belgesel Kameraman 7.9 7,961

Hayaletler
2010 Komedi Kameraman 6.8 1,745

Ihtiras
2008 Dram Kameraman 6.2 160
2008 Korku Kameraman 4.5 740

Cenova
2008 Dram Kameraman 6.1 5,922
2008 Dram Kameraman 6.3 89
2008 Biyografi Kameraman 6.5 5,331
2005 Gerilim Kameraman 4.8 1,743

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Kameraman 6.9 13,939

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 120,238
2003 Suç Kameraman 7.4 98

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Kameraman 6.7 203,253
2001 Dram Kameraman 8.1 8,218

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Kameraman 6.2 52,598
1999 Dram Kameraman 6.2 704

Seni istiyorum
1998 Suç Kameraman 6.2 2,640

Yasak Aşk
1996 Dram Kameraman 7.0 9,418
1996 Macera Kameraman 6.6 19,782
1995 Aksiyon Kameraman 6.9 37,993
1995 Komedi Kameraman 7.0 3,337

Frankeştayn
1994 Dram Kameraman 6.4 47,411
1986 Dram Kameraman 6.1 2,170
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019