Giriş Kayıt
Alexander Davion

Alexander Davion (89)


Oyuncu

Alexander Davion, 31 Mart 1929 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Thunderbirds Are GO (1966), The Plague of the Zombies (1966), Paranoiac (1963), (1967) Bebekler Vadisi (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1929
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Alex Davion | Alex Dsvion
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 59 Komedi Oyuncu 6.1 758
1981 52 Dram Oyuncu 7.2 350
1979 50 Dram Oyuncu 7.3 188

Şeytani Güçler
1977 48 Korku Oyuncu 5.0 64
1973 44 Western Oyuncu 6.2 148
1968 39 Western Oyuncu 4.5 81

Bebekler Vadisi
1967 38 Dram Oyuncu 6.0 6,507
1966 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,775
1966 37 Korku Oyuncu 6.7 3,940
1963 34 Dram Oyuncu 7.0 2,089
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,733

Sonsuz Şarkı
1960 31 Biyografi Oyuncu 6.0 539

III. Richard
1955 26 Dram Oyuncu 7.5 3,662
1954 25 Suç Oyuncu 6.8 684
1952 Western Oyuncu 7.7 557
1951 22 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,560
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019