Giriş Kayıt
Ray Davies

Ray Davies (74)


Oyuncu

Raymond Douglas Davies, 21 Haziran 1944 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sıkıysa Yakala (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raymond Douglas Davies
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1944
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Kinks
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.3 455
2009 65 Müzik Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1986 42 Dram Oyuncu 5.6 2,554
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018