Giriş Kayıt
Ray Davies

Ray Davies (74)


Oyuncu, Müzisyen

Raymond Douglas Davies, 21 Haziran 1944 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sıkıysa Yakala (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raymond Douglas Davies
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1944
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Kinks
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.2 520
2009 65 Müzik Oyuncu 8.7 303
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,818
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,792
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,549
1992 Müzik Oyuncu 8.2 423
1986 42 Dram Oyuncu 5.6 2,816

Ben Bir Erkeğim
1971 27 Müzik 4.5 242
1964 Müzik Oyuncu 7.0 641
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019