Giriş Kayıt
Ray Davies

Ray Davies (74)


Oyuncu, Müzisyen

Raymond Douglas Davies, 21 Haziran 1944 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sıkıysa Yakala (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raymond Douglas Davies
Doğum Tarihi: 21 Haziran 1944
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Kinks
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.2 516
2009 65 Müzik Oyuncu 8.7 299
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,639
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,670
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,482
1992 Müzik Oyuncu 8.2 415
1986 42 Dram Oyuncu 5.6 2,786

Ben Bir Erkeğim
1971 27 Müzik 4.5 242
1964 Müzik Oyuncu 7.0 611
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018