Giriş Kayıt
Lorne Davidson

Lorne Davidson (50)


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Lorne Davidson, 13 Şubat 1968 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu yapım yöneticisi, oyuncu.

Yıldız Geçidi Atlantis (2004), 88 Dakika (2007), Yıldız Geçidi: Evren (2009), Başka Bir Dünya (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1968
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi 0 6.8 9,693

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram 0 7.7 43,659

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 40 Aksiyon 0 7.5 20,442

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 40 Aksiyon 0 7.4 18,623

İsyan
2007 39 Aksiyon 0 6.7 13,645

88 Dakika
2007 39 Suç 0 5.9 70,701

Suikastçı
2007 39 Aksiyon 0 6.3 79,550

Kara Noel
2006 38 Korku 0 4.6 22,427

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi
0
8.1 55,457
2004 36 Yapım Yöneticisi 5.0 104

Kurtar Beni!
2004 36 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 42,647
2004 Dram 0 7.6 21,795

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 137,774

"Ölü Bölge"
2002 Dram 0 7.5 7,903
2002 34 Aksiyon 0 6.4 4,526
1999 Korku 0 7.1 1,397

Başka Bir Dünya
1997 29 Dram 0 7.6 29,555
1996 28 Korku 0 5.8 4,784
1994 26 Dram 0 6.1 551

Buz Cehennemi
1993 25 Aksiyon 0 5.2 845
1991 23 Aksiyon 0 5.4 3,075

Amerikalı Kuzenim
1985 17 Biyografi Oyuncu 6.4 520
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018