Giriş Kayıt
Boaz Davidson

Boaz Davidson (75)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Boaz Davidson, 08 Kasım 1943 Tel Aviv, Palestine doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen, yönetmen asistanı.

Cehennem Melekleri (2010), Cehennem Melekleri 2 (2012), John Rambo (2008), Cehennem Melekleri 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1943
Doğum Yeri: Tel Aviv, Palestine
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Avcısı
2018 75 Aksiyon Yapımcı 6.6 23,923
2018 75 Aksiyon Yapımcı 4.4 4,241
2018 75 Korku Yapımcı 3.4 6,241
2018 75 Aksiyon Yapımcı    
2017 74 Korku Yapımcı 5.0 15,606

Belalı Tanık
2017 74 Aksiyon Yapımcı 6.9 155,456
2017 74 Suç Yapımcı 5.4 5,976

Yenilmez 4
2016 73 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 21,013

Suikast
2016 73 Aksiyon Yapımcı 5.7 65,374

Suç/lu
2016 73 Aksiyon Yapımcı 6.3 50,475

Kod Adı: Londra
2016 73 Aksiyon Yapımcı 5.9 121,954

Ölümcül Takip
2015 72 Aksiyon Yapımcı 5.6 28,056

Davetsiz Misafir
2015 72 Dram 5.7 10,129

Uyuyana Kadar
2014 71 Dram Yapımcı 6.3 63,435

Cehennem Melekleri 3
2014 71 Aksiyon Yapımcı 6.1 153,654
2014 71 Belgesel
Oyuncu
7.4 4,556
2014 71 Belgesel Oyuncu 6.6 327

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 71 Aksiyon Yapımcı 4.2 49,884
2013 70 Aksiyon Yapımcı 6.5 97,223

Av Zamanı
2013 70 Aksiyon Yapımcı 5.4 33,066
2013 70 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.2 10,136
2013 70 Biyografi Yapımcı 6.2 35,506

Döşeğimde Ölürken
2013 70 Dram Yapımcı 5.4 3,522

Kod Adı: Olympus
2013 70 Aksiyon Yapımcı 6.5 232,228

Garip İlişkiler
2013 70 Komedi Yapımcı 5.7 4,153

Örümcekler
2013 70 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.4 3,765
2013 70 Aksiyon Yapımcı    

Katil
2012 69 Biyografi Yapımcı 6.9 64,775

Gazeteci Çocuk
2012 69 Dram Yapımcı 5.8 33,560

Aşk Oyunu
2012 69 Komedi Yapımcı 5.7 27,163

Cehennem Melekleri 2
2012 69 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.6 274,583

Yakın Tehdit
2011 68 Suç Yapımcı 5.3 38,988

Barbar Conan 3D
2011 68 Aksiyon Yapımcı 5.2 89,935

Beyaz Fil
2011 68 Aksiyon Yapımcı 5.1 10,073

İntikam Yolu
2011 68 Aksiyon Yapımcı 5.4 89,351

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 68 Suç Yapımcı 5.1 15,636

Mekanik
2011 68 Aksiyon Yapımcı 6.6 139,499
2010 67 Aksiyon Senarist 6.2 18,193
2010 67 Suç Yapımcı 6.9 39,053
2010 67 Aile Yapımcı 4.1 512

Cehennem Melekleri
2010 67 Aksiyon Yapımcı 6.5 304,295

Prens ve Ben: Fil Macerası
2010 67 Komedi Yapımcı 4.8 1,100
2009 66 Suç Yapımcı 4.6 2,338
2009 66 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.6 11,150

Çimen Yaprakları
2009 66 Komedi Yapımcı 6.5 25,560
2009 66 Suç Yapımcı 6.6 70,314
2009 66 Komedi Yapımcı 6.3 14,823
2009 66 Aksiyon Yapımcı 3.5 2,772

Doğum Sancıları
2009 66 Komedi Yapımcı 4.8 10,086
2009 66 Aksiyon Yapımcı 5.7 2,970
2009 66 Suç Yapımcı 4.4 3,662

Son Oyun
2009 66 Aksiyon Yapımcı 6.0 31,732
2009 66 Aksiyon Yapımcı 4.4 2,608

Brooklyn'in Kralı
2009 66 Suç Yapımcı 6.7 57,488

Yaşıyor
2008 65 Korku Yapımcı 3.5 2,583
2008 65 Macera Yapımcı 4.3 3,745

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 65 Komedi Yapımcı 4.3 1,750

Tren
2008 65 Korku Yapımcı 4.8 5,363

Venedik'te Dehşet
2008 65 Korku Yapımcı 2.5 1,688

Orijinal Cinayet(ler)
2008 65 Aksiyon Yapımcı 6.0 80,036

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 65 Aksiyon Yapımcı 5.3 10,406
2008 65 Aksiyon Yapımcı 5.7 20,888

Ölülerin Günü
2008 65 Aksiyon Yapımcı 4.5 19,343

Cehennem Yolu
2008 65 Aksiyon Yapımcı 5.7 6,774

John Rambo
2008 65 Aksiyon Yapımcı 7.0 199,374
2008 65 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.8 19,041

88 Dakika
2007 64 Suç Yapımcı 5.9 71,055
2007 64 Komedi Yapımcı 3.9 5,400
2007 64 Aksiyon Yapımcı 3.4 812
2007 64 Korku Yapımcı
Senarist
3.5 1,135

Nietzsche Ağladığında
2007 64 Dram Yapımcı 6.5 3,910

Bobby Z
2007 64 Aksiyon Yapımcı 5.9 13,312

Mezara Kadar
2007 64 Aksiyon Yapımcı 6.0 8,775
2007 64 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.4 1,091

Kaliforniyanın Kralı
2007 64 Komedi Yapımcı 6.7 21,228

Yalnız Kalpler
2006 63 Suç Yapımcı 6.5 19,278

Cehennem Çiçeği
2006 63 Suç Yapımcı 5.6 67,859

Yenilmez 2
2006 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.1 30,428

Cesurların Vatanı
2006 63 Aksiyon Yapımcı 5.6 10,003
2006 63 Dram Senarist
Yapımcı
5.1 7,594

Lanetli Ada
2006 63 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.7 59,422

Kontrat
2006 63 Dram Yapımcı 5.7 22,315

Kara Delik
2006 63 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
3.3 1,466
2006 63 Komedi Yapımcı 5.3 3,592
2006 63 Dram Yapımcı 5.9 2,380

Adalet Savaşçısı
2006 63 Aksiyon Yapımcı 4.2 3,561

Oyunun Sonu
2006 63 Suç Yapımcı 5.1 4,860

16 Blok
2006 63 Aksiyon Yapımcı 6.6 120,863

Mozart Ve Balina
2005 62 Komedi Yapımcı 6.9 8,237

Lanetli Elmas
2005 62 Aksiyon Yapımcı 5.2 1,878
2005 62 Aksiyon Yapımcı 5.7 3,393

Tuzak
2005 62 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,887
2005 62 Korku Yapımcı
Senarist
3.1 1,510

İçimizdeki Düşman
2005 62 Aksiyon Yapımcı 3.8 4,363
2005 62 Macera Yapımcı
Senarist
2.9 847
2005 62 Suç Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.3 14,156
2005 62 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
3.4 1,598

Denizde Dehşet
2005 62 Korku Yapımcı 2.6 878
2005 62 Korku Yapımcı
Senarist
4.3 1,083

Kontrol
2004 61 Suç Yapımcı 6.2 6,788

Durdurulamayan
2004 61 Aksiyon Yapımcı 5.0 4,464
2004 61 Gerilim Yapımcı 5.2 1,351

Hava Operasyonu
2004 61 Aksiyon Yapımcı
Senarist
2.1 335

İskelet Adam
2004 61 Aksiyon Yapımcı 2.2 1,807

Yaratık İstilası
2004 61 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.1 727
2003 60 Yapımcı 3.9 348

Kör Şafak
2003 60 Dram Yapımcı 5.6 4,219
2003 60 Aksiyon Yapımcı 2.7 480

İntikam Ateşi
2003 60 Aksiyon Yapımcı 3.4 5,705
2003 60 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.1 3,901
2003 60 Aksiyon 4.3 2,068

Cehennemde
2003 60 Aksiyon Yapımcı 6.3 17,250
2003 60 Gerilim Yapımcı 4.9 641

Felaket
2003 60 Aksiyon Yapımcı
Senarist
2.2 212

Katil Fareler
2003 60 Korku Yapımcı
Senarist
3.4 936
2002 59 Aksiyon Yapımcı 4.5 2,870
2002 59 Korku Yapımcı 2.9 4,768

Hepsini İstiyorum
2002 59 Komedi Yapımcı 6.1 5,749

Yenilmez
2002 59 Aksiyon Yapımcı 6.2 26,429

Mahşer Treni
2002 59 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.0 6,777
2002 59 Korku Yapımcı
Senarist
3.8 1,638

Havada Panik
2002 59 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.4 691

Katil
2001 58 Aksiyon Yapımcı 5.4 12,734

Görev
2001 58 Aksiyon Yapımcı 4.7 7,294
2001 58 Dram Yapımcı 3.0 1,446

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 58 Dram Yapımcı 7.0 3,232

Saatli Bomba
2001 58 Aksiyon Yapımcı 3.6 6,274
2001 58 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.6 727
2001 58 Aksiyon Senarist
Yapımcı
3.0 1,341

Soğuk Kalp
2001 58 Suç Yapımcı 5.4 628
2000 57 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.5 721
2000 57 Komedi Yapımcı 5.7 1,150
2000 57 Korku Senarist
Yapımcı
3.9 2,511
1999 56 Aksiyon Yapımcı 4.7 2,272
1999 56 Korku Yapımcı 5.7 4,221
1999 56 Dram Yapımcı 5.4 652
1999 56 Dram Yapımcı 6.0 2,290
1998 55 Dram Yapımcı 6.4 1,024
1998 55 Komedi Yapımcı 5.9 790
1998 55 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.2 292
1997 54 Komedi Yapımcı 5.2 196
1997 54 Suç Yapımcı 6.1 1,260
1996 53 Komedi Yapımcı 5.4 1,575
1995 52 Aksiyon Yönetmen 4.2 385
1994 51 Dram Yapımcı 6.9 65
1993 50 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.7 1,142
1991 48 Aksiyon Yapımcı
Senarist
2.9 744
1988 45 Romantik Senarist
Yönetmen
4.9 979
1986 43 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 650
1984 41 Komedi Senarist 5.4 827
1983 40 Komedi Senarist
Yönetmen
5.4 1,031
1983 40 Komedi Senarist 4.6 287
1982 39 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 7,084
1981 38 Korku Yönetmen
Senarist
5.0 1,534
1981 38 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 1,485

Greasy
1979 36 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 1,341

Ergenlik çagi
1978 35 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 2,583
1977 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 745
1975 32 Komedi Yönetmen 7.4 575
1972 29 Senarist
Yönetmen
6.2 44

Kızıl Sonja
- Aksiyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019