Giriş Kayıt
Kristin Dattilo

Kristin Dattilo (48)


Oyuncu

Kristin Dattilo, 30 Kasım 1970 Kankakee, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

2004 yılının Mart ayında Jason Keller ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Coronado Macerası (2003), Mirror Mirror (1990), (2003) Dayanılmaz Zulüm (2003), (1997) Just Write (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1970
Doğum Yeri: Kankakee, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristin Datillo | Kristen Dattilo | Kristin Dattil
Burcu: Yay
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Komedi Oyuncu 7.7 27
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,375
2006 Suç Oyuncu 8.7 588,286

Dayanılmaz Zulüm
2003 33 Komedi Oyuncu 6.3 84,675

Coronado Macerası
2003 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,451
2001 Komedi Oyuncu 7.5 13,267
1998 28 Komedi Oyuncu 5.9 790
1997 27 Komedi Oyuncu 6.3 921
1990 20 Korku Oyuncu 5.6 1,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019