Giriş Kayıt
Marie-Hélène Dasté

Marie-Hélène Dasté (91)


Oyuncu

Marie-Hélène Dasté, 02 Aralık 1902 Lyngly, Danimarka doğumlu oyuncu.

Le point du jour (1949) yapımıyla biliniyor.

Marie-Hélène Dasté, 28 Ağustos 1994 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1902
Ölüm Tarihi: 28 Ağustos 1994
Doğum Yeri: Lyngly, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Marie-Louise Daste
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Almanyada Bir Aşk
1983 81 Dram Oyuncu 6.8 305
1975 73 Dram Oyuncu    
1962 60 Komedi Oyuncu 6.3 596

Bir hayat
1958 56 Dram Oyuncu 6.6 206

İnsanlık Uğrunda Kahraman Müslüman
1956 54 Macera Oyuncu 6.9 136

Günah Melekleri
1943 41 Dram Oyuncu 7.6 1,126
1941 39 Komedi Oyuncu 7.1 375
1939 37 Dram Oyuncu 7.8 552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019