Giriş Kayıt
Ricardo Darín

Ricardo Darín (61)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Ricardo Alberto Darín, 16 Ocak 1957 Autonomous City of Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Gözlerindeki Sır (2009), Dokuz Kraliçe (2000), Gelinin Oğlu (2001), Zoraki Misafir (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ricardo Alberto Darín
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1957
Doğum Yeri: Autonomous City of Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Ricardo Darin
Takma İsmi: Richard
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.72 m
9.3 (27 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 126
2018 61 Dram Oyuncu 7.3 1,336

Zirve
2017 60 Dram Oyuncu 6.0 2,127
2017 60 Suç Oyuncu 6.2 3,058
2016 59 Dram Oyuncu 6.3 358
2015 58 Komedi Oyuncu 7.3 8,806

Asabiyim Ben
2014 57 Komedi Oyuncu 8.1 137,835
2014 57 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,060
2014 57 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 13
2013 56 Dram Oyuncu 7.3 68

7. Kat
2013 56 Gerilim Oyuncu 5.8 3,598

Cinayet Tezi
2013 56 Suç Oyuncu 6.3 5,377
2012 55 Komedi Oyuncu 6.5 2,237

Beyaz Fil
2012 55 Dram Oyuncu 6.5 3,563
2011 54 Komedi Oyuncu 4.9 259

Zoraki Misafir
2011 54 Komedi Oyuncu 7.3 12,585

Akbaba
2010 53 Suç Oyuncu 6.9 6,110

Gözlerindeki Sır
2009 52 Dram Oyuncu 8.2 163,506
2009 52 Komedi Oyuncu 6.5 128
2009 52 Dram Oyuncu 6.3 944

Sevgili Yalnızlık
2008 51 Komedi Oyuncu 6.0 386
2007 50 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.0 895
2007 50 Dram Oyuncu 7.1 10,697

Bir Perinin Eğitimi
2006 49 Dram Oyuncu 6.3 721

Aura...
2005 48 Suç Oyuncu 7.3 10,552

Avellaneda'nın Ayı
2004 47 Komedi Oyuncu 7.3 3,814

Kamçatka
2002 45 Dram Oyuncu 7.2 2,685

Gelinin Oğlu
2001 44 Komedi Oyuncu 7.9 11,706
2001 44 Suç Oyuncu 6.7 655

Dokuz Kraliçe
2000 43 Suç Oyuncu 7.9 38,833

Aynı Aşk , Aynı Yağmur
1999 42 Komedi Oyuncu 7.4 2,298

Fener
1998 41 Dram Oyuncu 7.1 618
1986 29 Dram Oyuncu 5.5 13
1986 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 119
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,209) Castle Rock (3,402) Sharp Objects (2,144) The 100 (2,099) La casa de papel (1,987) Preacher (1,590) Suits (1,245) Vikings (1,062) Black Mirror (898) Friends (891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018