Giriş Kayıt
Chris Darwin

Chris Darwin


Oyuncu

Chris Darwin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 7.0 2,371
1991 Suç Oyuncu 7.3 3,064
1991 Dram Oyuncu 8.7 579
1988 Dram Oyuncu 7.5 3,130
1988 Dram Oyuncu 7.5 949
1982 Dram Oyuncu 6.6 564
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,523
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,334
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019