Giriş Kayıt
Geofrey Darrow

Geofrey Darrow (63)


Sanat Bölümü, Animasyon, Oyuncu

Geofrey Darrow, 21 Ekim 1955 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu sanat bölümü, animasyon, oyuncu.

Matrix (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ekim 1955
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Geoff Darrow | Geof Darrow
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 53 Aksiyon 4.8 57,220

Hızlı Yarışçı
2008 53 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 64,500
2004 49 Belgesel Oyuncu 6.9 100

Matrix Revolutions
2003 48 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 409,473

Matrix Reloaded
2003 48 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 471,733
2001 Belgesel
Oyuncu
7.4 2,913

Matrix
1999 44 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 1,474,449

Bana Bebek Deme
1996 41 Aksiyon Görsel Efekt 3.3 22,944
1987 Animasyon Animasyon 3.4 188
1984 Animasyon Animasyon 6.1 945
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019