Giriş Kayıt
Johnny Dark

Johnny Dark


Oyuncu

John J. Koletes New York City, New York, USA, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: John J. Koletes New York City, New York, USA
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John Dark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Oyuncu 2.9 185
2008 Komedi Oyuncu 5.1 18,537
2003 Biyografi Oyuncu 6.1 1,956

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Oyuncu 6.0 12,750
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,885
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,589

Şeytan Çıkaran
1990 Komedi Oyuncu 4.8 7,432

Temas
1989 Biyografi Oyuncu 5.7 4,888
1988 Komedi Oyuncu 7.0 37,189
1985 Komedi Oyuncu 6.7 12,015
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019