Giriş Kayıt
Sylvie Pialat

Sylvie Pialat


Yapımcı, Senarist

Sylvie Pialat, yapımcı, senarist.

Timbuktu (2014), Göldeki Yabancı (2013), Fidel'in Yüzünden (2006), Hazine (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sylvie Danton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 6.5 162

Yola Devam
2018 Dram Yapımcı 5.6 184
2017 Dram Yapımcı 6.8 1,337
2016 Komedi Yapımcı 6.0 355

Dimdik Ayakta
2016 Komedi Yapımcı 6.1 1,874
2016 Dram Yapımcı 6.5 1,695
2016 Gizem Yapımcı 5.5 243

Evrim
2015 Dram Yapımcı 6.0 5,353
2015 Dram Yapımcı 6.0 511
2015 Yapımcı 5.9 330

Aşk Vadisi
2015 Dram Yapımcı 5.9 1,725

Hazine
2015 Komedi Yapımcı 6.7 2,370

Hayal Ülkesi
2014 Dram Yapımcı 6.4 3,489
2014 Dram Yapımcı 7.2 14,790
2014 Romantik Yapımcı 6.3 1,822
2014 Komedi Yapımcı 6.8 1,066

Bükreş'te Gece Çöktüğünde Ya Da Metabolizma
2013 Dram Yapımcı 6.3 857

Göldeki Yabancı
2013 Dram Yapımcı 6.8 11,659
2013 Dram Yapımcı 6.5 1,405

Çocuklarım
2012 Dram Yapımcı 6.8 2,523
2011 Dram Yapımcı 5.4 212

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Yapımcı 5.7 879
2011 Dram Yapımcı 4.2 127

Tatilde Katil
2010 Komedi Yapımcı 5.6 175

Limit Yok
2010 Suç Yapımcı 6.0 923

Kaçış Kralı
2009 Macera Yapımcı 6.2 586
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
5.9 522
2008 Suç Yapımcı 6.3 728

Fidel'in Yüzünden
2006 Dram Yapımcı 7.6 4,746

2 Kız
2006 Suç Yapımcı 6.1 290
1995 Dram Senarist 6.8 413

Şeytanın Güneşi Altında
1987 Dram Senarist 6.9 2,571

Dedektif Mangin
1985 Suç Senarist 6.6 1,972
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019