Giriş Kayıt
Bill Dana

Bill Dana (92)


Oyuncu, Senarist

William Szathmary, 05 Ekim 1924 Quincy, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

1972 yılının Ocak ayında Maura McGiveney ile evlendi.

Bill Dana, 15 Haziran 2017 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Szathmary
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1924
Ölüm Tarihi: 15 Haziran 2017
Doğum Yeri: Quincy, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: William Dana
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 82 Dram Oyuncu 6.2 1,957

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu 7.9 26,974

Boşluktaki Kahramanlar
1983 59 Macera Oyuncu 7.9 51,370
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,032
1980 56 Komedi Oyuncu
Senarist
5.1 2,743
1978 54 Komedi Oyuncu 5.3 86
1974 50 Dram Oyuncu 4.6 81
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,013
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,169
1965 Komedi Oyuncu 8.2 9,580
1963 Macera Oyuncu 7.8 136
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,747
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019