Giriş Kayıt
Billy DaMota

Billy DaMota


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu, Senarist

Billy DaMota, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu, senarist.

God's Not Dead (2014), Kanunun Üstünde (1988), Bride of Re-Animator (1989), Miracle Mile (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Billy Da Mota | Billy Damota | William Damota
Takma İsmi: Billy D.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Casting 4.1 2,025
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2018 Suç Oyuncu Yönetmeni 4.7 106
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,704
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,879
2017 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.1 95
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 95
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 9.3 21
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 61
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 9,746

Mickey Matson'ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi
2016 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.1 564
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 424
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 6,206
2015 Aile Oyuncu Yönetmeni 4.8 190
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 577
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 187
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 37,164
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 70
2013 Dram Casting 5.3 211
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 792
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,406
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 300
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 398
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 1,649
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.3 27
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 899
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 568
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.8 827
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 842
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 764
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
2.5 566

Kaçış
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 693
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 537
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 2.5 423
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 901
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 476
2011 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.1 1,146
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 942
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,727
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 176
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,238
2009 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.3 777
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 412
2009 Western Oyuncu Yönetmeni 6.0 639
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.7 556
2009 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.3 609
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 657
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 310
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 391
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.9 256

Sage Irmağında Mucize
2005 Western Oyuncu Yönetmeni 5.6 496
2005 Belgesel Oyuncu 7.5 97

Ben, Robot
2004 Aksiyon Casting 7.1 449,448
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 142
1995 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.6 220
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
4.1 254

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Casting 7.6 151,754
1993 Suç Senarist
Oyuncu Yönetmeni
5.2 68
1991 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.4 1,149
1991 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,240
1990 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 404
1990 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,790
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 1,691
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 11,440
1989 Komedi Casting 6.5 10,275

Renkler
1988 Aksiyon Casting 6.7 21,680
1988 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.5 393
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 163
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 7,762

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 25,566

Av
1987 Aksiyon Casting 7.8 335,637

Koşan Adam
1987 Aksiyon Casting 6.7 126,816
1987 Komedi Casting 6.1 9,272

Üç kabadayi
1986 Macera Casting 6.5 60,868

Komando
1985 Aksiyon Casting 6.7 129,516
- Korku Casting    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018