Giriş Kayıt
Billy DaMota

Billy DaMota


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu, Senarist

Billy DaMota, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu, senarist.

God's Not Dead (2014), Kanunun Üstünde (1988), Bride of Re-Animator (1989), Miracle Mile (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Billy Da Mota | Billy Damota | William Damota
Takma İsmi: Billy D.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Casting 3.7 1,617
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 2,610
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.1 5,715
2017 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 51
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.5 46
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 9.7 19
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.1 37
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 9,600

Mickey Matson'ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi
2016 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.0 556
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 417
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 5,281
2015 Aile Oyuncu Yönetmeni 4.9 185
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 430
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 155
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 36,919
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 49
2013 Dram Casting    
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 659
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,280
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.2 248
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 365
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 1,460
2013 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.5 24
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.2 773
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 482
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.8 752
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 606
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 665
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni
Casting
2.3 491

Kaçış
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 663
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 440
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 2.5 398
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 761
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 417
2011 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.0 979
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 881
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 2,270
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 148
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,926
2009 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2009 Western Oyuncu Yönetmeni 6.1 442
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2009 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 531
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 598
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 272
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 354
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 234

Sage Irmağında Mucize
2005 Western Oyuncu Yönetmeni 5.5 428
2005 Belgesel Oyuncu 7.5 96

Ben, Robot
2004 Aksiyon Casting 7.1 446,539
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 125
1995 Korku Oyuncu Yönetmeni    
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
   

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Casting 7.6 150,880
1993 Suç Senarist
Oyuncu Yönetmeni
   
1991 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.3 1,003
1991 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.6 1,953
1990 Korku Oyuncu Yönetmeni    
1990 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,567
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 1,602
1989 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 9,648
1989 Komedi Casting 6.6 9,970

Renkler
1988 Aksiyon Casting 6.7 21,515
1988 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 320
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.9 147
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 7,645

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 25,382

Av
1987 Aksiyon Casting 7.8 331,781

Koşan Adam
1987 Aksiyon Casting 6.7 125,973
1987 Komedi Casting 6.1 8,425

Üç kabadayi
1986 Macera Casting 6.5 60,423

Komando
1985 Aksiyon Casting 6.7 128,391
- Korku Casting    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018