Giriş Kayıt
Nancy Daly

Nancy Daly


Oyuncu

Nancy Daly, oyuncu.

Sürüsüne Bereket 2 (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.0 872
2018 Aile Oyuncu 5.9 31
2017 Suç Oyuncu 5.6 27,350
2016 Komedi Oyuncu 7.3 61
2015 Gerilim Oyuncu 4.3 125
2015 Aksiyon Oyuncu 1.6 272
2013 Dram Oyuncu 5.3 211

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Oyuncu 5.5 48,889
1998 Dram Oyuncu 6.0 138
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018