Giriş Kayıt
Nancy Daly

Nancy Daly


Oyuncu

Nancy Daly, oyuncu.

Sürüsüne Bereket 2 (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.5 291
2018 Aile Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 5.6 25,679
2016 Komedi Oyuncu 8.1 37
2015 Gerilim Oyuncu 4.3 120
2015 Aksiyon Oyuncu 1.5 270
2013 Dram Oyuncu    

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Oyuncu 5.5 48,612
1998 Dram Oyuncu 6.0 123
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,689
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018