Giriş Kayıt
Ed Dally

Ed Dally


Kameraman

Ed Dally, kameraman.

Basit Bir Plan (1998), Johnny Tsunami (1999), Fargo (1996), D2: The Mighty Ducks (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Reality-TV Kameraman 5.2 76

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kameraman 5.1 8,023

Gizli Deney
1999 Aksiyon Kameraman 5.2 8,971
1999 Dram Kameraman 6.4 4,220

Basit Bir Plan
1998 Suç Kameraman 7.5 58,560

Kuşatma
1998 Aksiyon Kameraman 6.3 64,928

Büyük Lebowski
1998 Komedi Kameraman 8.1 667,259
1998 Suç Kameraman 6.1 765

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 65,763

Yasak Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.4 10,045

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.6 84,042
1996 Suç Kameraman 8.1 564,972
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 22,711
1995 Komedi Kameraman 6.7 23,035
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 33,397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019