Giriş Kayıt
Paul Dallas

Paul Dallas (34)


Dublör, Oyuncu

Paul Dallas, 01 Eylül 1961 Levittown, Pennsylvania, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Yırtık Rahibe 2 (1993), Tanrıyı Oynamak (1997), Zehirli Sarmaşık 2 (1996), Pumpkinhead II: Blood Wings (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Dallas, 02 Ağustos 1996 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1961
Ölüm Tarihi: 02 Ağustos 1996
Doğum Yeri: Levittown, Pennsylvania, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 2,206
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,164

Tanrıyı Oynamak
1997 Suç Dublör 5.6 6,915
1996 Dram Oyuncu 5.7 140

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Dublör 2.8 2,129
1996 Aksiyon Dublör 4.8 401

Zehirli Sarmaşık 2
1996 Dram Dublör 4.4 5,032
1995 34 Aksiyon Dublör 3.8 486
1995 34 Aksiyon Dublör 4.0 460
1995 34 Komedi Dublör 6.2 27,244

Yıldız Geçidi
1994 33 Aksiyon Dublör 7.1 163,221

Bomba
1994 33 Aksiyon Dublör 6.2 25,897
1993 Fantastik Dublör 4.6 3,623

Yırtık Rahibe 2
1993 32 Komedi Dublör 5.5 43,463
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019