Giriş Kayıt
Keith Dallas

Keith Dallas


Oyuncu

Keith Dallas, oyuncu.

(2006) Katil Yılanlar (2006), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2002) Ben Casus (2002), (2011) Geek Charming (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Dallas Blackman | Keith 'Blackman' Dallas |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 4.2 2,442
2017 Dram Oyuncu 7.3 2,642

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Oyuncu 7.9 45,032
2016 Dram Oyuncu 6.6 1,059
2015 Komedi Oyuncu 7.9 52,331
2014 Macera Oyuncu 5.1 2,033
2013 Aksiyon Oyuncu 4.8 909
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,270
2012 Gizem Oyuncu 6.8 973
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 53,962
2012 Komedi Oyuncu 3.7 848

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 422,208
2011 Komedi Oyuncu 6.5 9,886
2011 Aile Oyuncu 4.5 2,729
2011 Komedi Oyuncu 3.7 1,736
2011 Komedi Oyuncu 5.8 1,081
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 483

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,348

Çılgın Köpek
2010 Komedi Oyuncu 4.2 13,104

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Oyuncu 5.9 162,883
2010 Dram Oyuncu 6.1 195

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4.8 39,660

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Oyuncu 4.0 1,491

Kişisel Etkiler
2009 Dram Oyuncu 6.3 7,824

Kupa Ası
2008 Dram Oyuncu 5.8 572

Dr Dolittle 4 Şefe Selam
2008 Komedi Oyuncu 4.1 2,146
2008 Komedi Oyuncu 4.6 455

Tarihi Eser
2007 Komedi Oyuncu 4.6 6,532

Yalnız Kalınca
2007 Dram Oyuncu 5.2 1,195

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 125,052

Son Durak 3
2006 Korku Oyuncu 5.8 118,412
2006 Dram Oyuncu 7.4 5,874

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 345,939
2005 Aksiyon Oyuncu 4.1 5,230

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 50,034

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,969

Ölüm Yolu
2004 Korku Oyuncu 5.2 8,462

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,398
2004 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,790

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Oyuncu 5.6 15,691
2003 Dram Oyuncu 5.7 191

Ben Casus
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 45,818
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,426

Rehine
2002 Gerilim Oyuncu 5.8 6,952
2001 Komedi Oyuncu 5.1 137

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Oyuncu 5.0 12,075

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 62,695
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,361
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 2,972
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019