Giriş Kayıt
Jim Daly

Jim Daly


Oyuncu

Jim Daly, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jim Daley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Savaş Oyuncu 8.0 1,140
2014 Komedi Oyuncu 6.3 5,444
2010 Gerilim Oyuncu 6.8 22
2010 Gerilim Oyuncu 6.4 7,762
2007 Komedi Oyuncu 6.8 103
2007 Komedi Oyuncu 7.9 2,304
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 692
1992 Suç Oyuncu 8.7 115

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,237
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018