Giriş Kayıt
Jim Daly

Jim Daly


Oyuncu

Jim Daly, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jim Daley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Savaş Oyuncu 8.0 891
2014 Komedi Oyuncu 6.3 4,951
2010 Gerilim Oyuncu 6.9 20
2010 Gerilim Oyuncu 6.4 7,495
2007 Komedi Oyuncu 6.9 100
2007 Komedi Oyuncu 7.9 2,058
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 675
1992 Suç Oyuncu 8.5 104

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018