Giriş Kayıt
Holly Dale

Holly Dale (65)


Yönetmen, Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Holly Dale, 23 Aralık 1953 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Reign (2013), Cold Case (2003), Flashpoint (2008), Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1953
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen    
2019 Dram Yönetmen    
2018 Komedi Yönetmen 6.8 3,989
2018 Komedi Yönetmen 7.3 3,787
2017 Suç Yönetmen 7.4 1,854
2017 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 2,466

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 21,792
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 180,028
2013 Dram Yönetmen 7.5 39,084
2013 Dram Yönetmen 7.1 11,895
2012 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,948
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 29,946
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,711
2011 Aksiyon Yönetmen 7.2 81,867
2011 Suç Yönetmen 6.6 4,702
2011 Dram Yönetmen 7.8 101,113
2010 Suç Yönetmen 7.0 435
2010 Aksiyon Yönetmen 7.0 3,101
2009 Komedi Yönetmen 8.2 131,840
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,531
2008 Belgesel Oyuncu 4.7 119
2008 Aksiyon Yönetmen 7.8 15,560
2007 Aksiyon Yönetmen 7.5 1,359
2007 54 Dram Yönetmen 4.2 385
2006 Suç Yönetmen 8.7 590,457
2006 Dram Yönetmen 7.4 5,885
2003 Suç Yönetmen 7.6 22,072

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yönetmen 7.8 105,791
2002 Suç Yönetmen 7.2 1,536
2002 49 Dram Yönetmen 7.4 146
2001 Dram Yönetmen 7.2 243
2000 Aksiyon Yönetmen 8.3 1,398
1999 Macera Yönetmen 7.7 556
1999 Suç Yönetmen 8.0 67,460
1995 42 Komedi Yönetmen 6.0 1,048
1985 32 Dram Çeşitli 6.6 6,217
1981 28 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 191
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019