Giriş Kayıt
Juan Dakas

Juan Dakas


Yapımcı, Oyuncu, Görsel Efekt

Juan Dakas, yapımcı, oyuncu, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı
4.7 355
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 4,334
2003 Aksiyon Yapımcı 4.7 478
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 6,275
1998 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.9 10,668
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019