Giriş Kayıt
Wade Daily

Wade Daily


Makyaj

Wade Daily, makyaj.

Kiss Kiss Bang Bang (2005), Batman Daima (1995), Cehennemden Daha Sıcak (1997), Above Suspicion (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wade Daly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Makyaj 7.6 201,447
2005 Suç Makyaj 8.1 5,661

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Makyaj 7.3 634,376
2001 Fantastik Makyaj 6.6 1,511

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 182,569
1998 Suç Makyaj 5.5 2,007

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Makyaj 5.5 66,945
1996 Dram Makyaj 6.4 516

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 218,971
1995 Dram Makyaj 6.8 1,624

Şampiyonlar Takımı 3
1995 Aksiyon Makyaj 4.9 1,751

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Makyaj 8.0 130,250

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Makyaj 6.3 28,019
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019