Giriş Kayıt
Ingrid Dahlberg

Ingrid Dahlberg (77)


Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Ingrid Dahlberg, 21 Aralık 1941 Vetlanda, Jönköpings län, İsveç doğumlu yapımcı, görüntü yönetmeni, oyuncu.

İyi Niyetler (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1941
Doğum Yeri: Vetlanda, Jönköpings län, İsveç
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şiddete Dair
2013 72 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.4 564

Siyah İktidar Karışık Kasedi 1967-1975
2011 70 Belgesel Oyuncu 7.6 1,661
1996 55 Dram Yapımcı 7.4 381
1996 55 Dram Yapımcı 6.9 1,349
1995 54 Yapımcı 6.2 60

İyi Niyetler
1992 51 Biyografi Yapımcı 7.9 2,620
1991 Biyografi Yapımcı 8.0 461
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019