Giriş Kayıt
Alon Dahan

Alon Dahan


Oyuncu

Alon Dahan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 21

Etgar Keret: Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanmıştır
2017 Belgesel Oyuncu 8.3 125
2016 Dram Oyuncu 7.3 178
2013 Komedi Oyuncu 6.2 283

Sır
2010 Gerilim Taşıma Bölümü 6.9 60,256
2010 Suç Oyuncu 5.6 29
2010 Dram Oyuncu 8.3 1,715
2009 Komedi Oyuncu 6.9 879
2008 Dram Oyuncu 5.7 13

Suriyeli Gelin
2004 Komedi Oyuncu 7.4 3,075
1999 Dram Oyuncu 6.6 132
1998 Macera Oyuncu 5.8 32
1997 Dram Oyuncu 7.2 80
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019