Giriş Kayıt
Cameron Daddo

Cameron Daddo (59)


Oyuncu, Yapımcı

Cameron Peter Daddo, 07 Mart 1965 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Category 7: The End of the World (2005), Zebra Lounge (2001), Pterodactyl (2005), F/X: The Series (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Peter Daddo
Doğum Tarihi: 07 Mart 1965
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 56 Dram Oyuncu    
2018 53 Dram Oyuncu 4.8 1,049
2017 52 Komedi Oyuncu 6.1 192
2017 52 Komedi Oyuncu 4.0 34
2015 Aile Oyuncu 5.8 722
2014 49 Dram Oyuncu 5.3 398
2013 48 Dram Oyuncu 4.5 169
2013 48 Dram Oyuncu 5.9 401
2012 47 Dram Oyuncu 6.8 556
2012 47 Dram Oyuncu 6.1 26
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 53,666
2010 45 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 4.4 3,355
2009 Suç Oyuncu 6.8 57,123
2009 44 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,172
2008 Komedi Oyuncu 7.5 2,490
2008 43 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
4.2 288
2008 43 Dram Oyuncu 4.9 410
2008 Dram Oyuncu 6.2 544

Acımasız
2007 42 Suç Oyuncu 3.6 998
2007 Reality-TV Oyuncu 5.8 385
2007 42 Suç Oyuncu 5.5 477
2006 41 Korku Oyuncu 3.4 790
2006 41 Dram Oyuncu 6.8 61,453

Vay Anam Vay 2
2006 41 Komedi Oyuncu 4.8 46,202
2005 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,933
2005 40 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,540
2005 40 Dram Oyuncu 5.5 685
2004 Komedi Oyuncu 8.5 49,662
2003 38 Gerilim Oyuncu 4.4 802
2003 38 Fantastik Oyuncu 5.1 2,634
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 195,900
2001 36 Gerilim Oyuncu 4.7 2,125
2000 Dram Oyuncu 6.8 4,988
1999 34 Macera Oyuncu 6.9 692
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 798
1989 Dram Oyuncu 7.5 160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024