Giriş Kayıt
Wit Dabal

Wit Dabal (63)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Wit Dabal, 26 Eylül 1955 Tarnowskie Góry, Slaskie, Polonya doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

Cudowne dziecko (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1955
Doğum Yeri: Tarnowskie Góry, Slaskie, Polonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 63 Dram Yapımcı    
1998 43 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 518
1995 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 142
1989 34 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 143
1985 30 Korku Görüntü Yönetmeni 6.8 302
1981 26 Dram Kameraman 6.9 278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019