Giriş Kayıt
Pamella D'Pella

Pamella D'Pella (51)


Oyuncu

Pamella Denise Manley, 22 Ağustos 1967 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Çılgın İkili (1995), Koç Carter (2005), Küçük Kardeşim (1999), Şaşkın (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pamella Denise Manley
Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Pamela D'Pella | Pamela D.Pella | Pamella D. Pella
Takma İsmi: Dangeruz
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 42 Dram 0 6.7 48,419

Üşütük Kafalar
2008 41 Aksiyon 0 7.0 290,028

Çok Fena
2007 40 Komedi Oyuncu 7.6 477,995

Koç Carter
2005 38 Dram 0 7.3 110,320
2005 38 Macera 0 3.7 602
2004 37 Aksiyon 0 6.7 73,371

Çatı Katı
2003 36 Komedi 0 5.9 51,672

Yeni Yıl Soygunu
2003 36 Komedi Çeşitli 7.1 126,664

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 36 Komedi 0 4.7 55,713

Afacanlar Yuvada
2003 36 Komedi 0 5.6 57,762

Hız Çetesi
2003 36 Aksiyon 0 4.6 11,979

Evrim
2001 34 Komedi 0 6.1 111,753
2001 34 Komedi 0 6.4 11,416
2001 34 Komedi 0 5.7 1,946

Şaşkın
2000 33 Komedi 0 6.0 90,388

Uzay Kovboyları
2000 33 Aksiyon 0 6.4 67,907

Tatlı Sürpriz
2000 33 Komedi 0 4.7 10,211
2000 33 Dram 0 6.1 604

Küçük Kardeşim
1999 32 Animasyon 0 5.9 113,353

Şeytanın Günü
1999 32 Aksiyon 0 5.7 99,326
1998 31 Belgesel Oyuncu 5.1 174
1998 31 Komedi 0 6.3 502
1998 31 Komedi 0 5.8 5,767
1996 29 Aksiyon 0 6.9 12,396
1996 Komedi 0 6.9 2,715
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu
0
6.5 805

Çılgın İkili
1995 28 Aksiyon 0 6.9 204,475
1995 28 Bilim-Kurgu 0 6.7 880
1993 26 Macera Oyuncu 5.8 1,309
1993 26 Fantastik 0 5.1 7,101
1993 26 Komedi 0 7.2 3,634
1992 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 235

Zehirli Sarmaşık
1992 25 Dram 0 5.4 15,794

Gizli İlişkiler
1990 23 Suç Oyuncu 6.5 15,466
1990 23 Dram 0 7.3 1,174
1990 23 Komedi Oyuncu 3.4 173

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,415

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,147

Komiser Kolombo
1971 Suç 0 8.2 23,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019