Giriş Kayıt
Rocco D'Assunta

Rocco D'Assunta (65)


Oyuncu

Rocco D'Assunta, 07 Şubat 1904 Palermo, Sicily, İtalya doğumlu oyuncu.

Aldatılmış Ve Terkedilmiş (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1904
Doğum Yeri: Palermo, Sicily, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aldatılmış Ve Terkedilmiş
1964 60 Komedi Oyuncu 8.0 2,448
1954 50 Komedi Oyuncu 7.1 1,295
1951 47 Dram Oyuncu 6.8 262
1951 47 Komedi Oyuncu 7.8 1,050
1951 47 Komedi Oyuncu 5.8 6
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018