Giriş Kayıt
Domitilla D'Amico

Domitilla D'Amico (36)


Oyuncu

Domitilla Francesca Maria Ludovica, 04 Eylül 1982 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

La gabbianella e il gatto (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Domitilla Francesca Maria Ludovica
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1982
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Winx Club: Okyanusun Gizemi
2014 32 Animasyon Oyuncu 4.8 203

Winx Club 3D: Sihirli Macera
2010 28 Animasyon Oyuncu 5.6 369

Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
2007 25 Animasyon Oyuncu 5.1 611
2004 Animasyon Oyuncu 5.7 2,616
1996 Oyuncu 5.6 628
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018