Giriş Kayıt
Domitilla D'Amico

Domitilla D'Amico (36)


Oyuncu

Domitilla Francesca Maria Ludovica, 04 Eylül 1982 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

La gabbianella e il gatto (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Domitilla Francesca Maria Ludovica
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1982
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Winx Club: Okyanusun Gizemi
2014 32 Animasyon Oyuncu 4.8 198

Winx Club 3D: Sihirli Macera
2010 28 Animasyon Oyuncu 5.6 363

Winx Club: Kayıp Krallığın Sırrı
2007 25 Animasyon Oyuncu 5.1 597
2004 Animasyon Oyuncu 5.6 2,554
1996 Oyuncu 5.6 621
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018