Giriş Kayıt
Nico D'Alessandria

Nico D'Alessandria (28)


Yönetmen Asistanı

Nico D'Alessandria, 10 Aralık 1941 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen asistanı.

L'imperatore di Roma (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1941
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Domenico D'Alessandria
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 110
1974 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.5 34

Akrebin Kuyruğu
1971 Gizem Yönetmen Asistanı 6.8 2,039
1971 Gizem Yönetmen Asistanı 5.3 94
1969 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 139
1968 27 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 293
1968 27 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 36
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018