Giriş Kayıt
Nick D'Abo

Nick D'Abo


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Özel Efekt

Nick D'Abo, görsel efekt, sanat bölümü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Nicholas D'Abo | Nick d'Abo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 8.0 206,932
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.8 388
2015 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 137,725

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 441,131

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 207,784

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 28,872

Büyük Mucize
2012 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 17,489

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 31,704

Kaçış
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 72,117

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 107,737

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 136,962

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 81,880
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,638

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 318,691

Kartal Göz
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 166,477

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 390,097

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 129,921
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 567,125

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 402,691

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 304,287

Umut Mevsimi
2005 Dram Sanat Bölümü 5.5 6,412

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 635,072

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 474,987

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 648,949
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (431,412) American Gods (3,147) Supernatural (1,973) Gotham (1,951) The Big Bang Theory (1,843) Into the Badlands (1,830) Vikings (1,584) This Is Us (1,069) The Blacklist (1,001) Star Trek: Discovery (949)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019